Саифул Саипов

Сподели со своите пријатели

Исламскиот екстремист кој уби осум лица со пикап на велосипедска патека во Њујорк во 2017 година, е осуден за 28 федерални злосторства и може да се соочи со смртна казна. Loading… Саифул Саипов беше прогласен за виновен за убиство и давање поддршка на Исламската држава, откако поротниците расправаа за пресудатаПрочитај повеќе