рибизла

рибизла

Сподели со своите пријатели

Рибизла – го регулира варењето и помага при запек. Понекогаш не ги забележуваме најкорисните и најздравите работи, дури и кога се на дофат на раката. Loading… Ова е случај и со рибизла, овошје што многумина го занемаруваат. И тоа е голема грешка бидејќи рибизлата е вистинска природна аптека.    Прочитај повеќе

Сподели со своите пријатели

Рибизлата го регулира варењето и помага при запек. Loading… Понекогаш не ги забележуваме најкорисните и најздравите работи, дури и кога се на дофат на раката. Ова е случај и со рибизлите, овошје што многумина го занемаруваат. И тоа е голема грешка бидејќи рибизлата е вистинска природна аптека.     РибизлатаПрочитај повеќе