Риалити шоу

Сподели со своите пријатели

Сенада Нуркиќ, позната како Маца Дискреција, на свое домашно видео, не само што докажа дека не е дискретна, него дека од дискрецију нема ни Д. Loading… Шалимо се. Девојка си фура некој свој фазон, живи у свој свет и тој што е она горда на свое тело, не е злоПрочитај повеќе