реконструкција

Сподели со своите пријатели

Заврши проектот за реконструкција и изградба на фекалната канализација на подрачјето на Општина Куманово кој се реализираше во изминатите 14 месеци, а кој беше финансиран од страна на Европската унија.   Loading…   Во присуство на евроамбасадорот Самуел Жбогар и министерот за животна средина и просторно планирање Садула Дураку, денескаПрочитај повеќе

Сподели со своите пријатели

Секторската оперативна програма за транспорт 2014-2020, во рамките на ИПА 2 програмата е ревидирана и одобрена.  Преку оваа програма  обезбедени се 127,2 милиони евра, од кои 108,1 милион евра се средства од ИПА 2 програмата, а 19,1 милион евра се средства од Буџетот на Република Македонија. Средствата се наменети заПрочитај повеќе