Рејмонд Бурк

Сподели со своите пријатели

Папата Франциско одлучи да го казни кардиналот Рејмонд Бурк, еден од неговите највисоки критичари. Loading… Му ги одзеде правата на субвенциониран стан во Ватикан и платата, потврдија две лица запознаени со одлуката. На минатонеделниот состанок на шефовите на канцелариите на Ватикан, Папата рече дека се противи на Бурк затоа штоПрочитај повеќе