расизам

vehicles parked on road

Сподели со своите пријатели

Расизмот и нетолеранцијата се во пораст во Франција, поттикнати од војната во Газа и екстремно десничарските идеи во јавната дебата, објави францускиот комитет за човекови права CNCDH во својот годишен извештај објавен во четвртокот. Loading… „2023 година е обележана со силен напредок во отфрлањето на другите, без разлика дали сеПрочитај повеќе