Рамштајн

Рамштајн

Сподели со своите пријатели

Воздухопловната база на САД во Рамштајн, Германија е од огромно значење за воените операции на САД и НАТО. Loading… Но, контроверзно е дека американските борбени беспилотни летала се контролираат од таму. Воздухопловната база Рамштајн е свет сам за себе. На запад од Германија, во близина на градот Рамштајн-Мизенбах, има огромнаПрочитај повеќе