Први април

Сподели со своите пријатели

Градоначалникот на општина Куманово Максим Димитриевски по повод Денот на шегата 1 Април на сите дечиња им посака секогаш да бидат среќни, насмеани и со позитивна енергија, а возрасните да ги поддржуваат во животот и да ги бодрат во нивните соништа. Loading… „Нашите најмили и оваа година традиционално се шегуваатПрочитај повеќе