Прислушкување

Сподели со своите пријатели

Проектот на СДСМ денес продолжи во Велес од каде беа емитувани нови прислушкувани разговори. Денешната прес конференција ја одржа Панче Иванов, претседател на ОО СДСМ Велес. Loading…  – Пред да се чуе вистината за овие скандали, ќе слушнеме еден разговор помеѓу пратеникот на ВМРО-ДПМНЕ од Велес, Илија Димовски и Гордана Јанкулоска.Прочитај повеќе

Сподели со своите пријатели

Со критички осврт кон медиумите, претседателот на Демократската партија на Србите во Македонија и пратеник во Собранието на РМ со повеќегодишен пратенички стаж, Иван Стоиљковиќ, од петтата изборна конференција на ОО на ДПСМ Куманово одржана за време на викендот, упати апел за поголема медиумска покриеност, не само на партиските активности, туку иПрочитај повеќе