претстави

Сподели со своите пријатели

Само два проекти се одобрени од страна на Министерството за култура за македонската драма при Кумановскиот театар, што повторно е најмал број на проекти во целата држава. Вкупно 1,6 милиони денари ќе добие Народен театар Куманово со новата програма, што кај дел од актерите доведе до огоречност и незадоволство. ГоПрочитај повеќе