прекини

Сподели со своите пријатели

Населбите Ајдучка Чешма и Карпош во Куманово денеска ќе останат без електрична енергија во период од 08:00 до 15:00 часот, информираат од Регионалниот центар за управување со кризи. Станува збор за најавени прекини од страна на ЕВН поради интервенции во дистрибутивниот систем.Прочитај повеќе

Сподели со своите пријатели

Во текот на утрешниот ден во период од 08:00 до 15:15 часот поради планирани прекини во дистрибутивниот систем, без електрична енергија ке бидат дел од улиците „Тоде Думба“, „Лесковачка“, „Никшичка“, „Вараждинска“, „Б.Б.Гуцман“, „3-та МУБ“, „Васко Карангеловски“, дел од „6-ти Апрал“ и „Горче Петров“, додека во период од 11,00-15,00 часот прекини ќе имаПрочитај повеќе

Сподели со своите пријатели

Неколку локации низ Куманово во текот на денот ќе останат без електрична енергија, информираат од Регионалниот центар за управување со кризи. Во период од 08:00 до 15:00 часот прекини на електричната енергија ќе има на дел од улиците„Тоде Думба“, „Панчевачка“, „Драган Стопаревиќ“, „АВНОЈ“, „АСНОМ“, „Васко Карангелевски“ и дел од населбатаПрочитај повеќе