Неколку локации во Куманово денеска без струја

Сподели со своите пријатели

Неколку локации низ Куманово во текот на денот ќе останат без електрична енергија, информираат од Регионалниот центар за управување со кризи.

Во период од 08:00 до 15:00 часот прекини на електричната енергија ќе има на дел од улиците„Тоде Думба“, „Панчевачка“, „Драган Стопаревиќ“, „АВНОЈ“, „АСНОМ“, „Васко Карангелевски“ и дел од населбата Ајдучка Чешма.

Станува збор за најавени прекини од страна на ЕВН Македонија поради интервенција во дистрибутивната мрежа.


Leave a Reply