Политика

Сподели со своите пријатели

Владимир Стојановиќ е новиот избран претседател на Општинската Организација на Демократската Партија на Србите во Македонија – Куманово, откако во сабота навечер ја доби апсолутната поддршка од сите 268 присутни делегати на петтото изборно собрание кое се одржа во поранешната зграда за општествени дејности во Куманово. Loading… [huge_it_gallery id=”10″] ОпштинскатаПрочитај повеќе