погреб

Сподели со своите пријатели

Самен Кондоруру (40) од Индонезија загинал при погребен ритуал кога го носел лешот на својата мајка на кула. Поради лошо поставените даски лешот паднал врз него и го згмечил. Имено, ковчегот во кој се наоѓала неговата мајка, паднал од кулата врз него. ШОК: Џиновски питон проголтал жена (ВОЗНЕМИРУВАЧКО ВИДЕО) Loading…Прочитај повеќе

Сподели со своите пријатели

Хуан Рамос Алфонсо Пенајо (20) загинал во пукотница во селото Санта Терерса во Парагвај. Или барем така мислело неговото семејство. Имено, неколку дена по неговото исчезнување пронајдено е телото со прострелни рани. Членовите на семејството дури остатокот од пронајденото тело го идентификувале како Хуан и организирале погреб. Меѓутоа, на денотПрочитај повеќе