Пивтијада

Сподели со своите пријатели

Во чест на христијанскиот празник Водици денеска се одржа традиционалната манифестацијата „Пивтијада“ во Куманово. Loading…     Настанот е во организација на Здружението на граѓани  „Еко – гард” од Куманово и ресторанот „Грација“, а со поддршка на Општина Куманово.     – Ова е 21 издание на традиционалното  празнично  дружењеПрочитај повеќе