пенис

Сподели со своите пријатели

Ендрју Вордл (44) роден е со ретко пореметување, во кое мочниот меур и каналот се развиваат надвор од телото. Лекарите меурот и каналот ги вратиле во телото, но поради оваа пореметување никогаш не му изразнал пенис. Угостител од Манчестер поради овој проблем бил толку очаен, што пред неколку години сеПрочитај повеќе