Павлохрад

Сподели со своите пријатели

Украинскиот Генералштаб денеска на Фејсбук објави дека украинската армија во претходните 24 часа успеала да го избрка непријателот од повеќе од 20 населени места. Loading… Непријателот се фокусира на воспоставување контрола над територијата на регионот Доњецк и попречување на нападите на украинските војници во одредени области. Непријателот продолжи да гиПрочитај повеќе