патувања и дестинации

Сподели со своите пријатели

Неодамна на социјалните мрежи кружеа гласини дека египетското Министерство за туризам и антиквитети сака да им забрани на децата помлади од 18 години да влегуваат во областа на пирамидите во Гиза, што Министерството го демантираше. Сепак, од јули не секој ќе може да пристапи до оваа област, пишува Egyptindependent. Loading…Прочитај повеќе

Сподели со своите пријатели

Што велите за патување до Исланд за поавантуристички моменти. Тоа е место со чиста природа, создадено од толку силно дејство на реката што влева стравопочит и претпазливост, а дури неодамна беше откриено на остатокот од светот. Loading… Ќе го најдете во источниот дел на Исланд во долината Јокулдалур, наречена кањонотПрочитај повеќе