Пангај

Сподели со своите пријатели

Кина испрати војници и илјадници здравствени работници во Шангај за да помогнат во спроведувањето на тестови за КОВИД-19 за сите 26 милиони жители на градот, бидејќи бројот на случаи на коронавирус продолжува да расте во понеделник. Loading… Некои жители се разбудија пред зори за да бидат тестирани од здравствените работнициПрочитај повеќе