паметен хотел

Сподели со своите пријатели

Еден од најмодерните хотели во светот се наоѓа во јапонскиот град Јокохама. На влезот во собата гостите ги дочекуваат „паметни“ папучи а во нив ист таков мебел. Хотелот „ProPILOT Park Ryokan“ е комбинација на традиционалната далекуисточна гостопримливост и најсовремена технологија, која ја развил „Нисан“. Познатиот знак од хотелските врати заминуваПрочитај повеќе