Пал Јонсон

Сподели со своите пријатели

Турскиот министер за одбрана Хулуси Акар рече дека планираната посета на неговиот шведски колега на Анкара е откажана откако шведските власти дозволија протести во Стокхолм. Loading… „Во овој момент, посетата на шведскиот министер за одбрана Пал Јонсон на 27 јануари стана бесмислена. Затоа, ја откажавме посетата “, рече Акар. ШведскиотПрочитај повеќе