отров

Сподели со своите пријатели

Хенри Могер е Британец кој доживеал вистински хроро поради момент на невнимание – и тоа поради банана. Тој својата страшна исповест ја раскажал за „Гардијан“, а ние ви ја пренесуваме во целост: Беше тоа октомври 2012. година кога неколкумина гледавме фудбал во куќата на мојот пријател Џејмес во Лондон. ЗаПрочитај повеќе