Општински сојуз на спортови Куманово

Сподели со своите пријатели

Општинскиот сојуз на спортови на град Куманово, традиционално по повод Празникот 11-ти Октомври, заедно со своите членки, организира низа спортски манифестации. Loading… Од 8ми до 10ти октомври ќе се одржи Турнир во тенис (Отворено првенство) за деца до 14 години, на тениските терени кај Спортска сала. На 08.10 сабота ќеПрочитај повеќе