Олга Романова

Сподели со своите пријатели

Руските затвори регрутираат доброволци да се борат во Украина, а за возврат добиваат ветување за слобода, тврдат руските активисти. Loading… Осомничените и приведените се регрутираат со ветување дека во замена ќе добијат слобода или прекин на казната, рече Олга Романова, руска активистка со адреса во Берлин, наведувајќи примери од затворитеПрочитај повеќе