Оленивка

Сподели со своите пријатели

Поминаа повеќе од две недели од едно од најстрашните воени злосторства – и знаеме дека немаше недостиг од кандидати во војната во Украина. Loading… Русија и Украина сѐ уште се обвинуваат за него. Знаеме ли доволно денес за да кажеме кој е навистина виновен за нападот? Да потсетиме, се работиПрочитај повеќе