облека

Сподели со своите пријатели

Италијанскиот произведувач за облека „Јунајтед колорс оф Бенетон“ е критикуван по започнуваљњето контроверзна рекламна кампања на која се гледаат фотографии од мигранти спасени од Медитеранот. Во рекламата се гледаат мигранти во појаси за спасување во друштво на волонтери. Хуманитарната организација „SOS Mediterane“ го критикуваше „Бенетон“ затоа што користи фотографии одПрочитај повеќе