Ново Мексико

white, green, and red flag near building during daytime photo

Сподели со своите пријатели

Алехандро Гомез нема вода повеќе од три месеци. Понекогаш се појавува час или два, но само малку, едвај доволно да наполни неколку кофи. Потоа ништо со денови. Loading… Гомез живее во населбата Тлалпан во Мексико Сити и нема голем резервоар, па затоа не може да нарача испорака со камион-цистерна –Прочитај повеќе

Сподели со своите пријатели

Авионот кој некогаш припаѓал на Елвис Присли, а кој бил паркиран на пистата во Ново Мексико скоро четири децении, повторно се продава. Елвис, како што се наведува, самиот ја дизајнирал внатрешноста на авионот.   Loading… Црвеното летало од 1962. година, нема мотор и неопходна е обнова на пилотската кабина, пренесуваПрочитај повеќе