ној

closeup photo of ostrich

Сподели со своите пријатели

Пикањето глава во песокот е првата асоцијација кога се спомнуваат ноевите. Долго време се веруваше дека ноевите ги закопуваат главите во песок за да избегнат опасност. Loading… Сепак, тоа е исто толку вообичаен мит како оние приказни за златни рипки кои имаат меморија од три секунди и змии кои сеПрочитај повеќе