Николас Пуех

a building that has a sign on the front of it

Сподели со своите пријатели

Николас Пуех, внук на основачот на „Хермес“, нема наследници и наводно планира своето богатство да го остави на својот поранешен градинар. Loading… Николас Пуех, внук на основачот на компанијата „Хермес“, нема деца, сам е, но има богатство проценето на 9 до 10 милијарди швајцарски франци, пишува „Еуроњуз“. Со оглед наПрочитај повеќе