Никола Златановски

Сподели со своите пријатели

Три бронзени медали освоија гимнастичарите на клубот „Атлета“ од Куманово на Државното првенство во Битола во поединечна конкуренција. Loading… На првенството клубот учествуваше со 19 натпреварувачи, од кои 9 во машка и 10 во женска конкуренција.     Во силна конкуренција на преку 150 натпреварувачи од целата држава кумановските гимнастичариПрочитај повеќе