Нетфилкс

Сподели со своите пријатели

„Нетфликс“ наскоро планира да започне со сузбивање на американските претплатници кои ги споделуваат лозинките на нивните услуги за стриминг до крајот на март. Но, прашањето е како точно ќе функционира ова? Loading… Првичните извештаи и испитувања во други земји сугерираат дека напорите за одвраќање на споделувањето лозинка ќе бидат релативноПрочитај повеќе