Наташа Канева

Сподели со своите пријатели

Цените на нафтата ќе останат стабилни до крајот на годината, но ќе паднат само малку во 2023 година, според група аналитичари кои разговараа за CNBC. Loading… Малцинство верува дека нафтата ќе продолжи да расте во блиска иднина. Глобалните цени на нафтата се искачија на повеќе од 120 долари за барелПрочитај повеќе