мосул

Сподели со своите пријатели

Едноставниот чин на полевање цвеќиња на улица во стариот дел на Мосул го поттикна Сакр Закарија да застане и да размисли како неговиот град е повторно безбеден откако беше ослободен од милитантите на Исламската држава во 2017 година. Loading… „За момент помислив „каде сум?“ – рече Закарија, кој го напуштилПрочитај повеќе