Митко Бојмацалиев

Сподели со своите пријатели

Вкупно 696.518 патници преминале преку Граничниот премин Табановце во првите два месеци од годинава. Loading… Ова денеска го истакна  дополнителниот заменик министер за внатрешни работи Митко Бојмацалиев кој ја посети Полициската станица Граничен Премин Табановце. Како што рече тој, во наведениот период на ГП Табановце извршена е селективна контрола наПрочитај повеќе

Сподели со своите пријатели

Босна и Херцеговина одобри македонските граѓани да можат да патуваат во таа земја и со патните исправи со старото уставно име Република Македонија. Loading… На таа тема, утрово дополнителниот заменик министер за внатрешни работи Митко Бојмацалиев остварил телефонски разговор со министерот за безбедност на Босна и Херцеговина Ненад Нешиќ. БојмацалиевПрочитај повеќе

Сподели со своите пријатели

Безбедносната состојба на подрачјето во надлежност на СВР Куманово е поволна, констатираше денеска  дополнителниот заменик министер за внатрешни работи Митко Бојмацалиев. Loading… Бомјацалиев и  директорот на Бирото за јавна безбедност Сашо Тасевски остварија работна средба со раководството на СВР Куманово и раководствата на Одделенијата за внатрешни работи Крива Паланка иПрочитај повеќе