Мирољуб Лалевски – Нини

Сподели со своите пријатели

Во 85. година од животот, почина Мирољуб Лалевски – Нини, легенда на македонската и кумановската кошарка, објави кошаркарската федерација на Македонија. Loading… Еден од симболите на кошаркарскиот спорт во овој град, и кој има посебно место во историјата на македонската кошарка. Личната спортска биографија почна да ја пишува уште воПрочитај повеќе