Михаиловка

Сподели со своите пријатели

Првиот човек на Михаиловка во областа Запорожје, Иван Сушко загина во експлозија на автомобил. Loading… Трагедијата се случила околу 8 часот по локално време, а првите наоди од истрагата покажуваат дека експлозивот бил ставен под возачкото седиште. Според украинските медиуми, во моментот на експлозијата во автомобилот имало и дете. НекоиПрочитај повеќе