Михаил Касјанов

Сподели со своите пријатели

Руското Министерство за правда го додаде Михаил Касјанов, првиот премиер на претседателот Владимир Путин, а подоцна и еден од неговите противници, во својот регистар на „странски агенти“. Loading… На веб-страницата на Министерството се наведува дека Касјанов „учествувал во креирањето и ширењето на пораки и материјали на странски агенти до неограниченПрочитај повеќе

Сподели со своите пријатели

Поранешниот руски премиер изјави дека на повидок е крајот на војната во Украина и оцени дека Москва почнува да ја губи војната. Loading… Во интервју за Sky News, Михаил Касјанов рече дека повлекувањето на руските војници од Харков и Херсон е „демонстрација дека Путин ја губи војната“. „Мислам дека заПрочитај повеќе