Мери Бел

Сподели со своите пријатели

Кога мислиме на сериски убијци, секогаш помислуваме на постар, злобен човек. Но, дали знаевте дека најмладиот сериски убиец во историјата е всушност 11-годишно девојче? Loading… Мери Бел била девојче која била осудена за убиство на две момчиња од Англија во 1968 година. Неверојатно шокантен факт е дека Мери во тоаПрочитај повеќе