Мартин Крстиќ

Сподели со своите пријатели

Во организација на Канцеларија за млади при Општина Куманово, а по иницијатива на ученици од СОУ Гимназија „Гоце Делчев” денеска беа изработени креативни подароци кои беа поделени на градскиот плоштад на жените минувачи по повод Интернационалниот ден на жената – 8 Март. Loading… – Остваривме средба и со Претседателката наПрочитај повеќе

Сподели со своите пријатели

Претседателката на Советот на општина Куманово Ивана Ѓорѓиевска заедно со службеникот за млади Мартин Крстиќ учествуваа на регионалниот форум „Градиме градови за младите во свет на 8 милијарди луѓе“ во Сараево, Босна и Херцеговина каде присуствуваа 120 градоначалници, претставници на општини, службеници за млади од локалната самоуправа и експерти одПрочитај повеќе