Мартин Кохер

Сподели со своите пријатели

Австрискиот министер за енергетика и заштита на животната средина Леоноре Гевеслер, во присуство на министерот за економија Мартин Кохер и генералниот секретар на „Австриска енергија“ Барбара Шмит и директорот на австриската агенција за енергетика Франц Ангерер, на прес-конференција во Виена, го претстави „Камапања на сојузната Влада за заштеда на енергија“Прочитај повеќе