Марлен Скиапа

Сподели со своите пријатели

Министерката за социјална економија на француската влада Марлен Скиапа се најде на удар на членовите на сопствената партија откако се појави на насловната страница на магазинот „Плејбој“. Loading… Скиапа, која е министерка во француската влада од 2017 година, се појави на насловната страница на списанието во кое дала интервју наПрочитај повеќе