Маргарита Роблес

Сподели со своите пријатели

Министрите за одбрана на Германија и Шпанија денеска во Брисел ги објавија плановите за обука на неколку илјади украински војници како дел од програмата на Европската унија (ЕУ) за поддршка на одговорот на Украина против Русија. Loading… ЕУ ја започна најголемата мисија за воена обука во својата историја која имаПрочитај повеќе