Лук Сегуна

Сподели со своите пријатели

Католички свештеник обвинет за проневера на вкупно 500.000 евра донации потрошил 150.000 евра на порнографски сајтови, објавија малтешките медиуми. Loading… Обвинителите успеале да откријат шестцифрени суми платени на компании поврзани со секс страници во живо, пишува Тајмс оф Малта. Исплатите траеле неколку години. Свештеникот Лук Сегуна им рекол на полицискитеПрочитај повеќе