Лорна Мекинтош

Сподели со своите пријатели

Британец бил убиен додека волонтирал како болничар во Украина, изјавила неговата сестра. Loading… Крег Мекинтош, од Тетфорд, почина на должност на 24 август, рече Лорна Мекинтош. Мекинтош собра повеќе од 9.000 фунти на страницата GoFundMe за да може да го врати телото на нејзиниот брат во Британија. „Ве молиме, помогнетеПрочитај повеќе