компјутер

Сподели со своите пријатели

Ако сте задоволни од брзината на вашиот интернет, тоа воопшто не значи дека ја добивате онаа која сте ја платиле. Интернет зад интернетот: За 5.000 долари можете да нарачате убиство, детска порнографија…. Loading… Еден од начините да ја проверите брзината на интернетот која секој месец ја плаќате е тестот наПрочитај повеќе