ќелавост

Сподели со своите пријатели

Фризурата на американскиот претседател Доналд Трамп често беше предмет на големи расправи, уште пред да дојде на чело на САД. Неговата седа коса со нијанси на жолта во повеќе наврати ги натера социјалните мрежи да се запрашаат што тој точно прави со косата затоа што сосема е очигледно дека ставаПрочитај повеќе