Казуја Оцука

Сподели со своите пријатели

Претседателот на Владата на Република Северна Македонија, Димитар Ковачевски се сретна со новиот амбасадор на Јапонија во нашата држава, Казуја Оцука. Loading… На состанокот е оценето дека има тренд на унапредување на билатералните односи помеѓу државите и е изразена определба за зајакнување на соработката, посебно во областа на економијата. ПриПрочитај повеќе