Капитол

Сподели со своите пријатели

Капитолот во Вашингтон беше евакуиран во средата како мерка на претпазливост, откако следењето на еден авион укажа на веројатна закана, но се покажало дека станува збор за воен авион кој ги фрлал падобранците на бејзбол натпревар. Loading… Неколку минути откако предупредила дека следи авион што претставува веројатна закана, полицијата наПрочитај повеќе