Јужен пол

Сподели со своите пријатели

Џеф Капс (33) работел како механичар во Денвер кога еден пријател му рекол дека станицата Амундсен-Скот на Јужниот пол бара работници. Loading… „Бараа механичар на моторни санки и не размислував долго. Се работи шест месеци годишно, а платата е 80.000 долари“, откри Џеф.     View this post on InstagramПрочитај повеќе