Јелена Спасовски

Сподели со своите пријатели

Комисијата за избор на сувенир на Општина Куманово традиционално ја избра креативната рачна изработка на Јелена Спасовски со мотив „Пафта – украс од женски колан”, за сувенир на 2022 година. Loading… На претходно објавениот конкурс учествуваа тројца автори со свои дела, кои понудија креативни решенија со мотиви од културно –Прочитај повеќе